Hradec Králové – Stejně jako všechny předchozí ročníky se fotbalový „Charitativní turnaj osobností“ uskuteční ve sportovní hale hradecké Třebše, tentokrát v sobotu 21. 12. 2019 od 8 hodin.

   Turnaje se zúčastní celá řada známých fotbalistů. Diváci se mohou těšit například na výkony Milana Fukala, Tomáše Poštulky, Ivo Ulicha nebo letošních účastníků Ligy Mistrů Tomáše Holeše a Jaroslava Zeleného, ale i mnoha dalších známých sportovců. Součástí turnaje je aukce sportovních artefaktů, kde bude možné vydražit například dres Patrika Schicka, Tomáše Koubka nebo přítomného Tomáše Holeše. I letos celý výtěžek poputuje do nadačního fondu Sport Hradec Cup (www.sporthradec.cz), který podporuje hendikepované a jejich rodiny. Celkově se tomuto nadačnímu fondu podařilo za předchozí tři ročníky předat už více než 100 000 Kč. Vstupné na tuto akci je dobrovolné. Neváhejte a dorazte poslední sobotu před Vánoci do sportovní haly v Třebši, kde uvidíte krásné fotbalové momenty a zároveň pomůžete dobré věci. 

Odkaz na fotografie z minulého ročníku: https://doudera.rajce.idnes.cz/Charitativni_turnaj_osobnosti_SH_Hradec_Kralove_Trebes_8.12.18_Foto_Lubomir_Doudera/?

OFS Hradec Králové