Hradec Králové – Nedávno oslavil 70. narozeniny Miloslav Doubrava, bývalý brankář, trenér a v současné době stále aktivní rozhodčí OFS Hradec Králové.

Na památném snímku z Vysoké nad Labem je rozhodčí Miloslav Doubrava zachycen u rohového praporku s legendárním Františkem Veselým, který zde nastoupil v týmu Internacionálů České republiky. 

Patří tak k doyenům na listině fotbalových sudích Královéhradecka. Mezi třemi tyčemi postupně působil od roku 1963 v těchto klubech: Lokomotiva Hradec Králové, Spartak Hradec Králové, na vojně Dukla Bánská Bystrica, Dukla Tachov, Dukla Kroměříž, opět Spartak Hradec Králové, RH Hradec Králové (zde strávil většinu své fotbalové kariéry), Borohrádek a závěr v Praskačce společně s ikonami hradeckých „Votroků“ Edou Schmidtem či Václavem Kuchařem. Jako trenér vedl tato mužstva: Borohrádek (hrající trenér), Dukla Hradec, Slavia Hradec, Třebechovice, Předměřice a Smiřice.    

  Do dalších let mu zejména pevné zdraví, štěstí, osobní spokojenost a radost na fotbalových trávnících i mimo ně přejí Okresní fotbalový svaz Hradec Králové i komise rozhodčích a delegátů OFS Hradec Králové.

Text a foto: Lubomír Douděra